søndag, oktober 31, 2004

Projekt Arbejdsglæde

Har jeg fået fortalt at jeg er med i Projekt Arbejdsglæde? Vi har haft en spændende møde med en kaospilot i sidste weekend. Et møde hvor vi har fået mere fokus på vores fremtid og lagt planer.

Alexander har mødt en masse spændende mennesker i forbindelse med sin deltagelse i Open Space on Open Space conference i Goa, Indien. Spændende mennesker der syntes så godt om ideen med en organisation der arbejder for arbejdsglæde, at de vil starte op i deres eget land.

Derfor har vi besluttet at vi vil bruge vores positive erfaringer med at afholde en konference for arbejdsglæde her i danmark til at afholde en international konference for arbejdsglæde i september 2005. Spændende!

Vi har heldigvis en masse materialer, der "bare" skal oversættes til english fra dansk. Noget andet er om de også virker direkte i andre lande eller om de skal tilpasses lokale forhold og traditioner.

Vi starter med at oversætte vores lille pixie hæfte "4 ord for arbejdsglæde", samt det tilhørende oplæg. Det vil jeg linke til når det er færdigt.

Hmm... hvad skal så være vores navn på english? happyatwork.nu? For danglish... Nogle gode ideer?

Vi fik også sat ord på hinanden. En lille hyggelig øvelse, hvor vi skites til at sidde i midten mens de andre skriver små noter på post-it lapper. Jeg fik disse ord med på vejen:

- Generøs
- Nem at begejstre!
- Smilende!
- Siger JA!
- Er dig selv!
- Kreativ, mange ideer.
- Ikke stresset
- Evne til at se tingene fra flere sider
- Afslappet i alle situationer
- DESIGN GURU
- Nysgerrig
- Åben for nyt
- Gode ideer!

Det er jo altid rart at vide. Det tog flere dage at få armene ned igen :o)